Matter - leveres til hele landet
INNGANGSMATTER PROSJEKTMATTER
ARBEIDSPLASSMATTER GUMMIDUK

> Forside > Matter> Matter - leveres til hele landet
Matter - leveres til hele landet

 

Matteleverandøren AS leverer matter til det norske markedet, både arbeidsplassmatter og inngangspartimatter. Med et bredt utvalg i alle kvalitets- og priskategorier, kan vi kan tilby rask levering av matter over hele landet både til små og store prosjekter. Vi har lager og produksjon på Sundvollen.

Vi har markedets beste priser på matter og et bredt utvalg av matter. I våre produksjonslokaler kan vi kappe og lime de fleste matter i de størrelsene du måtte ønske. Mange av våre kunder ønsker matter i høy kvalitet, derfor har vi  materialkvaliteter som er bedre enn gjennomsnittet, som gir lang levetid for dine matter i alle typer miljøer.

 

 

GUMMIMATTER

Gummimatte med ergonomiske kulerMange av våre matter er tilpasset spesielle miljøer. Det kan for eksempel være til butikker, oljeindustri eller næringsmiddelindustri. Vi har avtalekunder i mange bransjer (matkjeder, tekstil, blomster, kafeer osv.), så ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan bidra med på HMS.

At overflaten har den riktige strukturen er også av stor betydning. Slette gummimatter blir glatte dersom de blir våte, men er enkle å rengjøre i miljøer hvor dette er viktig - som i helsevesenet. Vi har småmønstrede matter som gir noe friksjon ifht. sklisikring på arbeidsplasser hvor du skal bevege deg på matta, og vi har varianter for den statiske arbeidsplassen.

 

 

 

INNGANGSMATTER

Inngangsmatte gummi børster.jpgDet er viktig at velges riktige inngangsmatter til de riktige stedene. Det er her vi kommer inn med vår mangeårige kompetanse. Vi er her for å hjelpe deg med å velge de beste mattene til ditt bruk.

Matter er en viktig del av et effektivt renhold som smuss- og fuktbarriere. Undersøkelser viser at opptil 90 % av smuss i en bygning kommer inn via føttene. Med effektive matter kan opptil 85 % av smuss og fukt stoppes i inngangen. I vårt nordiske klima med våre nordiske forhold, må man velge riktig mattesystem for å få effekt.

Vi forhandler flere typer inngangsmatter, med merkene AluProNuway og Emco som de største. Send oss en forespørsel og få tips og råd, og en god pris til ditt prosjekt.


Klikk her for å gå tilbake.


Matteleverandøren AS - Lyseveien 7, 3531 Krokkleiva - post@matteleverandoren.no - alle priser ekslusiv mva.