inngangsmatte Combi
INNGANGSMATTER PROSJEKTMATTER
ARBEIDSPLASSMATTER GUMMIDUK

> Forside > Inngangsmatter
Combi inngangsmatte: Pris pr kvm

AluPro kombinasjon tekstil børster 10mm.png

Matter er en viktig del av et effektivt renhold som smuss- og fuktbarriere. Undersøkelser viser at opptil 90 % av smuss i en bygning kommer inn via føttene. Med effektive matter kan opptil 85 % av smuss og fukt stoppes i inngangen. I vårt nordiske klima med våre nordiske forhold, må man velge riktig mattesystem for å få effekt.

 

AluPro inngangsmatter kommer i høydene 12, 17 og 22mm og kan tilpasses de flest former.


AluPro – aluminiumsprofil matter er produsert med støyabsorberende list festet på undersiden av profilen. AluPro er et av få entrè-matte-systemer som har tverrgående stag for optimal stabilitet i profilene. AluPro har et festesystem som gjør at man kan justere matten i ettertid dersom ikke mattebrønnen har de nøyaktig oppgitte mål.

Det anbefales å bruke rammer i mattebrønn, evt. med ankere for innmuring. Rammene beskytter fliser, skifer, laminat, osv. mot skader. De forskjellige typene av ilegg kan kombineres, for eksempel ved at det brukes to profiler med tekstil og en med børster for enda mer effektiv rengjøring.

Bruksområde: AluPro brukes i innganger med gangtrafikk som kontorbygg, skoler, sykehus, offentlige bygg, butikksentre og lignende.

Se noen av våre prosjekter her.

Det mest vanlige er 22mm, men i noen tilfeller er det begrensninger på høyden i brønnen slik at det må benyttes matter med lavere høyde. Noen ganger er det satt igjen et felt i flisene til matter. Her er det 12mm som er mest brukt.


Klikk her for å gå tilbake.


Matteleverandøren AS - Lyseveien 7, 3531 Krokkleiva - post@matteleverandoren.no - alle priser ekslusiv mva.