Gummimatte - Kulematte Natur 60x90 cm: kr 429,-
INNGANGSMATTER PROSJEKTMATTER
ARBEIDSPLASSMATTER GUMMIDUK

> Forside > Butikker
Gummimatte - Kulematte Natur 60x90 cm: kr 429,-

Boblematter gir en meget god avlastning, samtidig som de har en meget høy slitestyrke. Dette er vår bestselgende matte av denne typen. Grunnen er den lave prisen kombinert med høy kvalitet, noe som gir ekstremt lave kostnader.

Boblematten veier 4,5kg noe som gjør at den er lett å flytte. Samtidig ligger den stødig da undersiden er utformet for å gi friksjon mot underlaget.

Vi har markedets beste priser på gummimatter. MatteLeverandøren AS har et bredt utvalg av gummimatter på lager på Sundvollen og kan tilby rask levering over hele landet. I våre produksjonslokaler kan vi kappe og lime de fleste gummimatter i de størrelsene du måtte ønske. Mange av våre kunder ønsker gummimatter i høy kvalitet, derfor har vi en gummikvalitet som er bedre enn gjennomsnittet, som gir lang levetid i tøffe industrimiljøer, uansett. 

Mange av våre gummimatter er tilpasset spesielle miljøer. Det kan for eksempel være til butikker, oljeindustri eller næringsmiddelindustri. Vi har avtalekunder i mange bransjer (matkjeder, tekstil, blomster, kafeer osv.), så ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan bidra med på HMS. At overflaten har den riktige strukturen er også av stor betydning. Slette gummimatter blir glatte dersom de blir våte, men er enkle å rengjøre i miljøer hvor dette er viktig sånn som i helsevesenet. Vi har småmønstrede matter som gir noe friksjon ift sklisikring på arbeidsplasser hvor du skal bevege deg på matta, og vi har varianter for den statiske arbeidsplassen.

Det er viktig at velges riktige gummimatter til de riktige stedene. Det er her vi kommer inn med vår mangeårige kompetanse. Vi er her for å hjelpe deg med å velge de beste mattene til ditt bruk.

 

Kulematten har fasade kanter for å unngå snublerisken. Passer i alle tørre miljøer.

Størrelse: 60 x 90cm
Tykkelse: 14mm
Farge: sort
Materiale: naturgummi
Vekt: 4,5kg


Klikk her for å gå tilbake.


Matteleverandøren AS - Lyseveien 7, 3531 Krokkleiva - post@matteleverandoren.no - alle priser ekslusiv mva.