Gummimatte - Modulmatte Dren 91x91cm: 545,- pr stk
INNGANGSMATTER PROSJEKTMATTER
ARBEIDSPLASSMATTER GUMMIDUK

> Forside > Butikker
Gummimatte - Modulmatte Dren 91x91cm: 545,- pr stk

Modulmatte Dren - naturgummimatte med bra avlastningsegenskap og slitestyrke. Matten har gjennomgående hull, og drenering på undersiden. Kommer i moduler som kan bygges i alle retninger.

Modulmatte Dren tilpasning til prosjekt.jpg     Modul matte dren gul kant.jpg

Tilpasses enkelt til området den skal legges på ved å koble sammen flere matter som også kan kappes til. Passer på industriarbeidsplasser med enten tørre miljøer, eller steder som utsettes for mye væskesøl. Kan kombineres med Link solid på områder hvor man ønsker tett overflate. Kantlist kan fås i gul for å markere arbeidsområder eller kanten.

 

Vi har markedets beste priser på gummimatter. MatteLeverandøren AS har et bredt utvalg av gummimatter på lager på Sundvollen og kan tilby rask levering over hele landet. I våre produksjonslokaler kan vi kappe og lime de fleste gummimatter i de størrelsene du måtte ønske. Mange av våre kunder ønsker gummimatter i høy kvalitet, derfor har vi en gummikvalitet som er bedre enn gjennomsnittet, som gir lang levetid i tøffe industrimiljøer, uansett. 

Mange av våre gummimatter er tilpasset spesielle miljøer. Det kan for eksempel være til butikker, oljeindustri eller næringsmiddelindustri. Vi har avtalekunder i mange bransjer (matkjeder, tekstil, blomster, kafeer osv.), så ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan bidra med på HMS. At overflaten har den riktige strukturen er også av stor betydning. Slette gummimatter blir glatte dersom de blir våte, men er enkle å rengjøre i miljøer hvor dette er viktig sånn som i helsevesenet. Vi har småmønstrede matter som gir noe friksjon ift sklisikring på arbeidsplasser hvor du skal bevege deg på matta, og vi har varianter for den statiske arbeidsplassen.

Det er viktig at velges riktige gummimatter til de riktige stedene. Det er her vi kommer inn med vår mangeårige kompetanse. Vi er her for å hjelpe deg med å velge de beste mattene til ditt bruk.

 

Størrelse:  91 x 91cm
Tykkelse:  19mm
Farge:  sort
Materiale:  Naturgummi
Vekt:  8,2kg

 

 


Klikk her for å gå tilbake.


Matteleverandøren AS - Lyseveien 7, 3531 Krokkleiva - post@matteleverandoren.no - alle priser ekslusiv mva.