Gummimatter - StepOn Deck 122cm bredde i ønsket lengde.
INNGANGSMATTER PROSJEKTMATTER
ARBEIDSPLASSMATTER GUMMIDUK

> Forside > Butikker
Gummimatter - StepOn Deck 122cm bredde i ønsket lengde.

StepOn Deck er med sitt dekkmønstrede overflate og nøye avveide mykhet det naturlige valg når avlastningsergonomi og comfort prioriteres. Overflaten har et mønster som gir god sklisikring, kantene er fasede for å minimere snublerisikoen. Isolerer effektivt mot kulde og vibrasjoner. 

StepON Deck sort.jpg     StepON Deck overflate.jpg

Avrundede hjørner                                    Mønstret overflate

Passer ved maskiner, arbeidsstasjoner etc, i industrien. Resistent mot de fleste industrikjemikalier.

Vi har markedets beste priser på gummimatter. MatteLeverandøren AS har et bredt utvalg av gummimatter på lager på Sundvollen og kan tilby rask levering over hele landet. I våre produksjonslokaler kan vi kappe og lime de fleste gummimatter i de størrelsene du måtte ønske. Mange av våre kunder ønsker gummimatter i høy kvalitet, derfor har vi en gummikvalitet som er bedre enn gjennomsnittet, som gir lang levetid i tøffe industrimiljøer, uansett. 

Mange av våre gummimatter er tilpasset spesielle miljøer. Det kan for eksempel være til butikker, oljeindustri eller næringsmiddelindustri. Vi har avtalekunder i mange bransjer (matkjeder, tekstil, blomster, kafeer osv.), så ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan bidra med på HMS. At overflaten har den riktige strukturen er også av stor betydning. Slette gummimatter blir glatte dersom de blir våte, men er enkle å rengjøre i miljøer hvor dette er viktig sånn som i helsevesenet. Vi har småmønstrede matter som gir noe friksjon ift sklisikring på arbeidsplasser hvor du skal bevege deg på matta, og vi har varianter for den statiske arbeidsplassen.

Det er viktig at velges riktige gummimatter til de riktige stedene. Det er her vi kommer inn med vår mangeårige kompetanse. Vi er her for å hjelpe deg med å velge de beste mattene til ditt bruk.

  
Størrelse: 61,91og 122cm x løpemeter. Kappes i ønsket lengde
Tykkelse: 12mm
Farge: Grå eller sort
Materiale: Slitesterk vinyloverflate, EPDM gummi underside
Vekt: 8kg / kvm


Klikk her for å gå tilbake.


Matteleverandøren AS - Lyseveien 7, 3531 Krokkleiva - post@matteleverandoren.no - alle priser ekslusiv mva.