Gummimatte - Ringmatte Standard 80x120cm : 549,- pr stk
INNGANGSMATTER PROSJEKTMATTER
ARBEIDSPLASSMATTER GUMMIDUK

> Forside > Gummimatter
Gummimatte - Ringmatte Standard 80x120cm : 549,- pr stk

Sklisikker gummimatte til bruk ved maskiner, verksted, bak disker, borettslag, hoteller, sykehus, gårdsbruk, i båt og skip. Vi har markedets beste priser på gummimatter. MatteLeverandøren AS har et bredt utvalg av gummimatter på lager på Sundvollen og kan tilby rask levering over hele landet. I våre produksjonslokaler kan vi kappe og lime de fleste gummimatter i de størrelsene du måtte ønske. Mange av våre kunder ønsker gummimatter i høy kvalitet, derfor har vi en gummikvalitet som er best.

Sklisikker og drenerende gummimatte som kan brukes til inngangspartier. Brukes mye til gressarmering og slitasjehindring under huskerstativ og på lekeplasser i barnekager og borettslag.

 

Ringmatte Standard gummi sklisikker.jpg ringmatte gummi kobling.jpg

 

Mange av våre gummimatter er tilpasset spesielle miljøer. Det kan for eksempel være til butikker, oljeindustri eller næringsmiddelindustri. Vi har avtalekunder i mange bransjer (matkjeder, tekstil, blomster, kafeer osv.), så ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan bidra med på HMS. At overflaten har den riktige strukturen er også av stor betydning. Slette gummimatter blir glatte dersom de blir våte, men er enkle å rengjøre i miljøer hvor dette er viktig sånn som i helsevesenet. Vi har småmønstrede matter som gir noe friksjon ift sklisikring på arbeidsplasser hvor du skal bevege deg på matta, og vi har varianter for den statiske arbeidsplassen.

Det er viktig at velges riktige gummimatter til de riktige stedene. Det er her vi kommer inn med vår mangeårige kompetanse. Vi er her for å hjelpe deg med å velge de beste mattene til ditt bruk.Ringmatte Standard er det naturlige alternativet når det gjelder sklisikring og avlastning uansett vått eller tørt miljø. Kan med fordel brukes i inngangspartier hvor den stopper grus og smuss. God drenering på underside, slik at den er ideell på båter.

Ringmatter Standard leveres i størrelsene: 60x80cm og 80x120cm. I tillegg leverer vi en forsterket utgave, Ringmatte Extra, i størrelsen 100x150cm. Kopplingsbar, slik at det er muligheter for å legge på store areal uten å få glidningstendenser.


Klikk her for å gå tilbake.


Matteleverandøren AS - Lyseveien 7, 3531 Krokkleiva - post@matteleverandoren.no - alle priser ekslusiv mva.