StepON Soft fra kr. 890,- pr lpm
INNGANGSMATTER PROSJEKTMATTER
ARBEIDSPLASSMATTER GUMMIDUK

> Forside > Butikker
StepON Soft fra kr. 890,- pr lpm

Vi har markedets beste priser på gummimatter. MatteLeverandøren AS har et bredt utvalg av gummimatter på lager på Sundvollen og kan tilby rask levering over hele landet. I våre produksjonslokaler kan vi kappe StepON Soft i de størrelsene du måtte ønske. Mange av våre kunder ønsker gummimatter i høy kvalitet, derfor har vi en gummikvalitet som er bedre enn gjennomsnittet, som gir lang levetid i tøffe industrimiljøer, uansett. 

StepON Soft til hev-senkebord.jpg

StepON Soft til heve-/senkebord

At overflaten har den riktige strukturen er også av stor betydning. Slette gummimatter, slik som StepON Soft er enkle å rengjøre i miljøer hvor dette er viktig sånn som i helsevesenet. Vi har småmønstrede matter som gir noe friksjon ift sklisikring på arbeidsplasser hvor du skal bevege deg på matta, og vi har varianter for den statiske arbeidsplassen.

Det er viktig at velges riktige gummimatter til de riktige stedene. Det er her vi kommer inn med vår mangeårige kompetanse. Vi er her for å hjelpe deg med å velge de beste mattene til ditt bruk.

StepON Soft passer spesielt bra på steder med høye krav til rengjøring, slik som apoteker, lege- og tannlegekontorer og laboratorier. Vi kapper og tilpasser mattene etter de størrelsene du ønsker


Klikk her for å gå tilbake.


Matteleverandøren AS - Lyseveien 7, 3531 Krokkleiva - post@matteleverandoren.no - alle priser ekslusiv mva.