Universal Nitril 90 x 150cm kr. 690,-
INNGANGSMATTER PROSJEKTMATTER
ARBEIDSPLASSMATTER GUMMIDUK

> Forside > Butikker
Universal Nitril 90 x 150cm kr. 790,-
 
Universal Nitril gummimatte gir en god avlastning, samtidig som den har en meget høy slitestyrke. Nitrilgummiblandingen gjør at den er resistent mot oljer og kjemikalier. Den lave prisen kombinert med høy kvalitet,  gir ekstremt lave totalkostnader.
Overflaten på matta gir god friksjon slik at du ikke skal gli.Høyden på Universal Nitril er kun 6mm som gjør at den kan ligge hvor som helst.
 
Universal Nitril veier 9kg noe som gjør at den er lett å flytte. Samtidig ligger den stødig da undersiden er utformet for å gi friksjon mot underlaget.
 
Universal nitril gummimatte kjøkken .jpg     
Overflaten gir god friksjon og drenering     
 
Vi har markedets beste priser på gummimatter. MatteLeverandøren AS har et bredt utvalg av gummimatter på lager på Sundvollen og kan tilby rask levering over hele landet. I våre produksjonslokaler kan vi kappe og lime de fleste gummimatter i de størrelsene du måtte ønske. Mange av våre kunder ønsker gummimatter i høy kvalitet, derfor har vi en gummikvalitet som er bedre enn gjennomsnittet, som gir lang levetid i tøffe industrimiljøer, uansett. 
 
Mange av våre gummimatter er tilpasset spesielle miljøer. Det kan for eksempel være til butikker, oljeindustri eller næringsmiddelindustri. Vi har avtalekunder i mange bransjer (matkjeder, tekstil, blomster, kafeer osv.), så ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan bidra med på HMS. At overflaten har den riktige strukturen er også av stor betydning. Slette gummimatter blir glatte dersom de blir våte, men er enkle å rengjøre i miljøer hvor dette er viktig sånn som i helsevesenet. Vi har småmønstrede matter som gir noe friksjon ift sklisikring på arbeidsplasser hvor du skal bevege deg på matta, og vi har varianter for den statiske arbeidsplassen.
 
Det er viktig at velges riktige gummimatter til de riktige stedene. Det er her vi kommer inn med vår mangeårige kompetanse. Vi er her for å hjelpe deg med å velge de beste mattene til ditt bruk.

 


Klikk her for å gå tilbake.


Matteleverandøren AS - Lyseveien 7, 3531 Krokkleiva - post@matteleverandoren.no - alle priser ekslusiv mva.