Gummimatte StepON Soft 91cm - 1259,- pr løpemeter
INNGANGSMATTER PROSJEKTMATTER
ARBEIDSPLASSMATTER GUMMIDUK

> Forside > Butikker
Gummimatte StepON Soft 91cm - 1259,- pr løpemeter

Gummimatte StepON Soft gir en meget god avlastning, samtidig som de har en meget høy slitestyrke. Det er viktig at velges riktige gummimatter til de riktige stedene. Det er her vi kommer inn med vår mangeårige kompetanse. Vi er her for å hjelpe deg med å velge de gummimatter til ditt bruk.

StepON Soft for Heve- / senkebord     StepON Soft til heve- / senkebord

Gummimatte StepON har huller som gjør at den er drenerende. Samtidig ligger den stødig da undersiden er utformet for å gi friksjon mot underlaget. Høyden på StepON Soft er 11mm.

Vi har markedets beste priser på gummimatter. MatteLeverandøren AS har et bredt utvalg av gummimatter på lager på Sundvollen og kan tilby rask levering over hele landet. I våre produksjonslokaler kan vi kappe og lime de fleste gummimatter i de størrelsene du måtte ønske. Mange av våre kunder ønsker gummimatter i høy kvalitet, derfor har vi en gummikvalitet som er bedre enn gjennomsnittet, som gir lang levetid i tøffe industrimiljøer, uansett.

Mange av våre gummimatter er tilpasset spesielle miljøer. Det kan for eksempel være til butikker, oljeindustri eller næringsmiddelindustri. Vi har avtalekunder i mange bransjer (matkjeder, tekstil, blomster, kafeer osv.), så ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan bidra med på HMS. At overflaten har den riktige strukturen er også av stor betydning. Slette gummimatter blir glatte dersom de blir våte, men er enkle å rengjøre i miljøer hvor dette er viktig sånn som i helsevesenet. Vi har småmønstrede matter som gir noe friksjon ift sklisikring på arbeidsplasser hvor du skal bevege deg på matta, og vi har varianter for den statiske arbeidsplassen

Dette er en av våre bestselgende gummimatter av denne typen. Grunnen er den lave prisen kombinert med høy kvalitet, noe som gir ekstremt lave kostnader.

 


Klikk her for å gå tilbake.


Matteleverandøren AS - Lyseveien 7, 3531 Krokkleiva - post@matteleverandoren.no - alle priser ekslusiv mva.